Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2009.02.13. A babonások napja

2009.02.13. 22:02 | Haroun | Szólj hozzá!

Péntek 13., de csak azért emlegetem, mert jobb cím nem jutott eszembe. Mostanában nem vet szét minket az izgalom. Hétvégén voltunk Chriséknél vacsorázni, most szombatra meg mi hívtuk meg őket, mert már nagyon illett, de hát erről azért sokmindent nem lehet írni.

Tegnap G megcsinálta az első olyan fényképét, ami nem csak belenézek, lenyomom típusú, hanem kellett vele tökölődni, így is csak kb. hetedikre lett olyan, amilyenre szerette volna.

Szerintem jó lett. : ) Semmi Photoshop! De tényleg!

Ma Adrian formában volt. Amúgy sem az az igazi üzletember típus, de ma különösen osztály bohóca volt osztály nélkül. Ennek keretében a tanúja lehetettem a világ legröhejesebb üzleti megbeszélésének, amely során folyamatosan meg akarta dugni a BT képviselőjét. Mondjuk annyira nem indokolatlanul, mert British Standard szerint jó nő volt. Mondjuk a hülyeség azért bontakozhatott ki ilyen mértékben, mert a nő eladni akart, így elviselte a hülyeséget, sőt még adta is alá a lovat. A végére már igen komolyan szúrt az oldalam a röhögéstől. Aztán persze ez a reggeli megbeszélés rányomta bélyegét az egész napra.

Adrian rájött, hogy az iroda olyan, mintha az Office című sorozatot nézné, és felemlegette az ötletemet, hogy közvetíteni kellene, mint egy valóságsót. Lucy viszont felhívta a figyelmét, hogy már rég börtönben lenne. Mondjuk csak szexuális zaklatás címszó alatt kiosztanának neki 30 évet, nem beszélve arról, mikor Tonyt kezdi el bokszolni, vagy vonalzóval csépelni, miközben az valamelyik ügyféllel beszél telefonon. Mondjuk a fingás is olyan szintet ért el, hogy valószínűleg tömegpusztító fegyverek bevetése miatt Hágába is elvinnék egy körre. Ráadásul még valami díjra is jelölték a céget, mint sikeres induló cég. Megjegyzem tényleg nem teljesít rosszul, ha azt számoljuk, hogy előbb lett meg a második milliónyi bevétel, mint a második születésnap. Természetesen fontban. Ennek kapcsán beindult a fantázia, hogy Adrian milyen beszédet mond, ha megnyerjük. Lucy meg eljátszadozott a gondolattal, hogy engem interjúvol meg a média. ¿Que? ¿Que? Mint a Waczak szállóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr72941791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása