Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.12.14. A vámpírfácán napja

2008.12.18. 10:40 | Haroun | Szólj hozzá!

Angi megint megajándékozott minket egy fácánnal. Igazából, már pénteken. Csak berakta a külső ajtó mögé, így mikor hazaértem, ott szunyókált a küszöbön. Pénteken nem volt rá időm, hogy szétcincáljam, szombaton meg karácsonyfát árultam a Johnsban, de vasárnap kést ragadtam.

Az elhunyt fiatal fácánkakas jól látható, kiterjedt mellkasi traumával került a konyhaasztalunkra. Az Y bemetszés megejtése után nyilvánvalóvá vált a mellizomzat bal oldalának súlyos roncsolódása. A hámszövet eltávolításával nem kerültek elő lőtt sérülésre utaló nyomok. A hasüreg felnyitása jelentős belső vérzést tárt fel, amely önmagában is halálok lehetett volna. A belső szervek vizsgálata során egyértelművé vált (miután a rettentő zsírmennyiség alól végre kicsupáltam a beleket), hogy a szívizomzatot és az aortát átszakító sérülés okozta a belső vérzést. Az elhunyt komplett megnyúzása után feltűnt egy mély, a háton található sérülés, amiből arra következtettem, hogy az áldozatot egyszerűen átdöfték.

Nyilvánvalóan csak vámpír lehetett, ha így ölték meg. Egyébként az izomzat alapos vizsgálata során (rágás) sem találtunk söréteket. Se hagyományos ólmot, se ezüstöt. Erről jut eszembe, az eddigi három fácánban volt szumma egy sörét. Kicsit aggódok, hogy honnan jönnek a fácánjaink.Vagy lehet, hogy errefelé más eszközökkel vadásznak?

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr74825302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása