Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.12.12. Céges Karácsony napja

2008.12.14. 23:09 | Haroun | 3 komment

Hát, itt tartunk, eljött a céges karácsonyi bulik szezonja. Pénteken TC Office-os buli volt, ahova G is hivatalos volt. Eljöttek a northern monkeys pricks is. Ők MarkandDerek, - csak így egyben -, feleségestől. Ők ketten a cég boltoni kihelyezett egysége. Eddig egyszer találkoztam Markkal, már akkor is volt egy furcsa érzésem, és nem az, hogy nem értek egy szót se a mondókájából. Most, hogy egyszerre voltak jelen, feleségestől, rá kellett jönnöm, hogy egyenesen egy Guy Richie filmből léptek ki. Tuti, hogy volt náluk valahol egy antik vadászpuska, szigorúan lefűrészelt csővel természetesen.

A vacsora azzal kezdődött, hogy mindenki elpukkantott egy christmas crackert a szomszédjával. (Aki nem ismerné, szaloncukor kinézetű dolog, amit ha meghúznak a két végén, akkor pukkan, és van benne valami kis ajándék, meg egy papírkorona). Meglepő, de számukra természetes módon mindenki fel is vette a papírkoronát. Asztalfőn, mint cégtulajdonos Adrian, papírkoronával a fején, leginkább  úgy nézett ki, mint egy udvari bolond. A hatást fokozta, hogy rendszeresen vakarózott, mint egy majom. Ugyanis mikor Amszterdamban járt a legénybúcsún, kapott valami kiütést. A diákszállót hibáztatja, én meg a holland lányok vendégszeretetére gyanakszom.

Egyébiránt az estét Derek hangja határozta meg, amit csak néha sikerült elnyomnia a feleségének, egy-egy rövid, "Elválok!" mondattal. Feleslegesen strapálta magát, mert Dereknél minden input csatorna le volt zárva. Hogy a lényegről is írjak valamit: a kaja jó volt, de kevés. : )

Szombaton PressPlayes karácsonyi buli volt. Arról nem tudok semmit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr8823338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2009.01.01. 13:40:46

ibi: de akkor most minden Christmas Cracker-ben két korona van, hogy mindkét húzó félnek jusson? vagy egy pár kétszer húz

Haroun 2009.01.01. 14:07:16

@mcs: Hát, az ember minkét kezében van egy cracker, a bal kézét a jobb, a jobb kezét a bal oldalon ülőnek nyújtja, így körbekapaszkodik az egész társaság, aztán húzzák. Utána megy az osztozás. Pl. G egy golyót cserélt el egy rúzstartó dobozra. Csupa hasznos dolog.

vogon 2009.01.02. 09:23:47

Nem golyót, hanem jojót, de mindegy.
Legközelebb megpróbálok artikulálni.
süti beállítások módosítása