Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.12.24. Ünnepségek napja

2008.12.24. 12:38 | Haroun | Szólj hozzá!

Hát, először is kiskarácsony, nagykarácsony, ki kellett költözni a házikónkból. Ez része volt az eredeti megállapodásnak, mivel karácsonyra ki volt adva a ház. Erre az időre szerencsére beköltözhettünk Ruthék házába, de így sem egy nagy öröm a költözés. Egyébként érdekes tapasztalatokra tettünk szert a pakolás során, amit majd márciusban kamatoztatunk. Például meglepő volt az, hogy egy hátizsáknyi cuccal érkeztünk, most meg két fordulóval sikerült csak átcuccolni, és egy zsáknyi ruhát otthagytunk a ház egy eldugott szegletében. Szóval a hazaút előtt nagy selejtezés várható. Kivéve, ha a nyaralók megtalálják a rejtett készleteinket és haza is viszik.

Közben az angol népességen erőt vett a karácsonyi láz, ami minket eléggé elkerült, talán azért, mert szeptember végén átkapcsolták a nagy angol időjárás kapcsolót "tél" állásba, ami 10°C, több szél, több eső felirattal van jelölve, és ez nekünk nem elég ahhoz, hogy karácsonyi hangulat szálljon meg.

Az angol karácsony jegyében több meghívást is kaptunk. 22-én Anginál jártunk, de nem csak mi, hanem a fél falu. Nagy karácsonyi éneklést tartottak sok forraltborral. Aranyos volt, de hogy miért énekelnek állandóan fehér karácsonyról? Szerintem még sose láttak olyat.

23-án Finney-éknél jártunk, a falu másik felével. Ők kevésbé mentek rá a szezonális jellegekre, inkább vettek egy csomó bort, aztán hajrá. Igaz kisgyermekes szülőként csak szolíd késő délutáni program volt, de nem volt rossz. Este még leültünk a tv elé, és változatosságképpen megnéztünk két Jóbarátok epizódot, meg elpukkantottunk egy Christmas crackert.

 

És ha már itt tartunk az évben, hát boldog karácsonyt mindenkinek, aki rendszeresen olvassa, meg annak is aki "ibi vetkőzött" keresőkifejezéssel talált ide tök véletlenül. Remélem mindenkinek szépet, jót, sokat tojik este a Jézuska a fa alá!

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr16839839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása