Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2009.02.24. Pancake Tuesday

2009.02.26. 20:39 | Haroun | Szólj hozzá!

A böjt előtti utolsó nap a Pancake Tuesday. Ilyenkor - mily meglepő - palacsintát esznek. Hogy miért, azt nem tudom, mert palacsintát tudtommal lehet enni böjt alatt is, kivéve persze a húsos palacsintát. (Update: utánanéztem, bannolva volt a zsír, meg a tojás, aztán inkább felzabáltak palacsintaformában, mint hogy kidobják. Igazuk van. Szóval akkor ez a palacsintahagyó kedd)

Ezen kívül szeretnék mesélni a safety carról. Ennek semmi köze a kereszténységhez. Adrian vett egy új furgont, ami roppant biztonságos. Mindig zárva tartja a saját ajtaját, így nehéz ellopni, viszont könnyű bezárni a kulcsot. Mikor hazaindultam ötkor, a kocsi még ott állt a parkoló közepén, szólt benne a rádió, járt a motor, viszont minden ajtaja be volt zárva.

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr18966116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása