Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2009.01.30. Nem Sylvia napja

2009.01.31. 15:10 | Haroun | Szólj hozzá!

Sylvia és Alec a Rectory mellett laknak, korábban tehát szomszédaink voltak. Öregek már mind a ketten, de ha ez nem lenne elég, Sylviát mostanában még a szerencse is elkerüli, ráadásul eléggé nagy ívben. Most épült fel a legutóbbi sérüléséből, ugyanis elesett és beverte a térdét. Jó, ilyesmi velem is sokszor megtörténik, de 80 év felett ez a mutatvány már nem csak basszamázással jár.

Erre két hete a garázsban Alec rátolatott szegényre, ami azzal jár, hogy három hómnapra derékig begipszelték, és azzal nyugtatják, hogy járni már nem fog. Eltört a medencéje, mindkét térde és a sípcsonjai szilánkosra. Alec meg már nem az az önellátó, bár szellemileg teljesen rendben van az öreg. Szerencsére a faluban szoktak neki főzni, mi meg takarítani voltunk nála. Meg megyünk a jövő héten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr11914359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása