Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2009.01.24. Apa és Huish Moor napja

2009.01.31. 14:57 | Haroun | 2 komment

Apának születésnapja volt, de erről túl sokat nem tudok írni, mert innen 2000 km-re történt. Mindenesetre itt is kívánunk neki Boldog Születésnapot!

Miközben ő ajándékokat bontogatott, mi Huish Moor-ba mentünk. Angi meghívott minket ebédre, meg körbefényképezni a házát. Kellett neki néhány kép hirdetéshez. Cserébe a sok fácánért, amit tőlük kaptunk, szívesen vállaltam. A hirdetés egyébként a bed and breakfast szállóhoz kellett, amiből élnek. De megígértem, hogy megyek még egy körre, mert van néhány dolog, amit le kellene fényképezni. Családi örökségek, mint például két könyv, amit a család 1883-ban kapott, bár a kiadásuk XV. századi. A Stoop család egészen jól dokumentált családfával rendelkezik. Egészen a XIII. századig vissza tudják vezetni, amikor még Hollandiában élt minden Stoop. Számomra egészen megdöbbentő, hogy ilyenek léteznek. Furcsa lehet, hogy a családi címer szerepel a fent említett könyvben is. Már az is furcsa, hogy valakinek van családi címere, és nem a múlt héten rajzolta.

Ha már fényképezni mentünk, itt egy kép is, Devon cream tea. Arra még nem jöttünk rá, hogy miért vannak oda érte, de ez valami helyi dolog. Egyébként sima tea, meg kis süti  lekvárral, clotted creammel. Ez utóbbira se tudtunk még magyar megfelelőt találni. Valahol a vaj és a tejszín közt helyezkedik el.

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr80914331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2009.02.03. 01:08:57

bezony, én már a nagymamám 1929-ben kiállított jogsiját is csak nehezen tudom felfogni.
jobbos közlekedés volt, meg övé volt a 197-es rendszám budapesten. hö?

Ahmet · http://www.tinylittlebigthing.blog.hu 2009.02.03. 21:02:59

Ne zavarj össze! Most van jobbos közlekedés. Egyszer csattints már erről a dokumentről egy fényképet!
süti beállítások módosítása