Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.10.18. A bits and pieces napja

2008.10.18. 19:50 | vogon | 1 komment

G: Kaptam egy ideiglenes munkát a Pressplaynél, ahol a "Bits and Pieces"-nek leadott rendeléseket viszem be a gépbe, és ellenőrzöm a pénzügyi teljesítésüket. Aki nem tudná, ez az a cég, akinél kristályhóembert, életnagyságú birkaszobrot, csodaszép puzzle-öket és izléses kerámiabékát lehet vásárolni, egyszóval mindent, amire egy brit háztartásban szükség lehet. Még nem késő megrendelni a karácsonyi ajándékokat október közepén! Rendeljetek most, lepjétek meg szeretteiteket szebbnél szebb ajándékokkal!

A munka elég dögunalom, de ezt néha feldobják a megrendelésekhez csatolt szívhezszóló levelek. Ezek célja többnyire, hogy az expressz kiszállítási költség helyett inkább a érzelmi ráhatással gyorsítsák meg a kiszállítást. "Pistike a jövő héten lesz x éves, nem tudja elképzelni a születésnapját a zenedoboz nélkül, kérem, gyorsan postázzák!" Aztán van, aki továbbmegy: "Két hét múlva kivándorlunk Ausztráliába, kérem, még az előtt küldjék ki az életnagyságú birkaszobrot!" Gondolom viszik magukkal.

Más kérdés, hogy ezzel pont annyira mennek, mint azok, akik kicsengetik a Ł4-t az expressz kiszállításért, mert az expressz és nem-expressz megrendelések ugyanabban a dobozban landolnak :)

A vásárlóközönség egyértelműen 70 és a halál között van.

Ami durva, hogy olyan emberekkel végzem együtt ezt a rendkívül összetett munkát, akik korábban komoly pozíciót töltöttek be, de a banki válság miatt elbocsátották őket az elmúlt hónapokban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr76720540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

denim 2008.10.20. 08:59:52

Ha engem szeretne valaki meglepni, természetesen a kristályhóembert válassza!
süti beállítások módosítása