Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.09.12. Jennyék napja

2008.09.14. 20:39 | Haroun | 1 komment

Meghívtuk Jennyt és Mattet vacsorára. Ők az a páros, akiknél kempingeztünk egy éjszakát, mikor Angliába jöttünk. G még az antik időkből ismeri Jennyt.

A vacsora gulyásleves volt. Szerencsére Jenny szólt, hogy Matt allergiás a hagymára, így nem öltük meg. A kaja is élvezhető volt hagyma nélkül, el is fogyott az egész. Matt megjegyezte, hogy mindig meg szokták kérdezni tőle, hogy nem hiányzik-e neki a hagyma. Elég ostoba kérdés, tőlem se kérdezi senki, hogy nem hiányzik-e, az arzén.

Aztán nekiálltunk italozni. Mikor megérkeztek, két dolog zavart meg. Az egyik, hogy Matt milyen rohadt magas (és széles), a másik, hogy hoztak két üveg bort, meg nyolc doboz sört. Aztán rá kellett jönnöm, hogy abba a testbe megy rendesen szesz. Simán betolt hetet, míg mi hárman megittunk három üveg bort. Én ettől már el vagyok szokva, de G is. Reggel olyan fejfájással ébredtünk, mint még soha. Persze az is lehet, hogy a különböző földrészek borait nem szabadna keverni. Összejött az asztalon egy francia, egy Dél-afrikai és egy ausztrál palack.

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr10663442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Api 2008.09.17. 09:44:16

Az egyik, hogy Matt milyen rohadt magas (és széles),
Nincs róla fotó? 190 cm?
süti beállítások módosítása