Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.08.18. A brit nyár napja

2008.08.18. 23:00 | Haroun | 2 komment

A brit nyárra már sokat panaszkodtunk, de most itt a fényképes beszámoló. Momentán nem esett, de éppen dagály volt és hozzá nagy szél. Aztán kicsit később elszabadult egy hajó, és szépen partra futott. Szerencsére ott, ahol már lágy lankákkal fut a homok a vízbe és nem is a dagály tetőzésekor. Reggel még meg kéne nézni, hogy mi van vele, bár akkor is pont dagály lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr1622195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KoBuki · http://www.gepsarkany.hu 2008.08.19. 09:36:40

Csak egy kis info, hogy a tengeri jog szerint, ha egy gazdatlan hajora talalsz az a TIED (ez megmaradt meg a kaloz idokbol)
Aztan eldontheted, hogy megtartod, vagy jopenzert visszaadod a tulajnak

Haroun 2008.08.19. 11:43:25

Igen, volt is rá precedens, hogy konténerhajóról lesodort konténerek értek partot, a nép meg törte fel őket, a jog szerint, aztán vagy 1000 pár kínai tornacipő volt benne, vagy 10 raklap számítógép. De egy tele volt robogókkal. Mondjuk azt nem tudom, hogy mi minősül gazdátlannak. Mert itt a parton van egy rakat hajó ember nélkül. : )
süti beállítások módosítása