Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.08.05. Válaszok napja

2008.08.11. 10:02 | Haroun | 5 komment

Tudom, volt már ilyen, de megint megnéztem, hogy milyen keresőkifejezésekkel jutottak el a blogra, megsajnáltam az egyszeri júzert, és arra jutottam, hogy válaszolok legjobb tudásom szerint.

TÜZHELY+AGA

Kurva nagy böhöm tűzhely, mindenféle szabályozási lehetőség nélkül, amibe a kikapcsolás is beleértendő. Gázzal megy, szép zománcozott, van benne több sütő, különböző hőmérséklettel, meg a főzőlapok is hasonló logika szerint vannak kialakítva. Ne vegyél, utálni fogod.

okehampton+blog

Mondjuk nem Okehamptonról van benne szó, de jártunk ott, le is írtam, tehát végülis ezt kerested, gratulálok a google használatához.

instow+térkép

Nem szeretnélek megbántani, de bazmeg ott ülsz az internet előtt, és nem jut eszedbe mondjuk a Google map?

stilton+angol+falu

Csak a penészes sajtról tudok beszámolni stilton címszó alatt. Tulajdonképpen ha nem + lenne, hanem csak vessző, akkor mesélhetnék. Egyébként a fejlemény azok számára, akik olvastak a lejárt szavatosságú blue stiltonról az, hogy megromlik, de nem úgy, hogy eltűnik a penész, hanem büdös lesz, meg ragacsos nyálkás. Nem tudom, hogy alkalmatlan-e így a fogyasztásra, de mindenesetre nem gusztusos, tehát a kukában landolt.

telefonfeltöltés+most

Érdemes szűkíteni a keresést, mert ez hülye kérdés. Ugye, ha pénzt akarsz rárakni, akkor nézelődj a szolgáltatód oldalán, ha meg lemerült, akkor dugd a töltőre. Meg egyáltalán mi ez a türelmetlenség? Ilyen hisztis attitűddel nem mész sokra a világban.

sandown+isle+of+wighton

Én nem tudom mi a fene az a sandown, de megtaláltam amit te keresel: http://www.iwight.com/just_visiting/towns/sandown.asp Javasolnám, hogy ilyesmire ne óhéber nyelven keress, mert nem lesz eredménye.

instow

Bingó

eskuvoi+eloetelek+kepekkel

Istenem, miben különbözik az esküvői és a nem esküvői előétel? Meg aztán a Google tud képekre is keresni, azt javasolnám. Készülsz a nagy napra mi?

szárított+lapított

Félsiker, bár ezúton szeretnék bocsánatot kérni Grafitembertől, hogy eltérítjük az olvasóit, meg bitoroljuk a szellemi termékeit. Tehát: www.napirajz.hu.

behugyozol

Kérdésnek és kijelentésnek is sértő. Anyád!

kerti+tüzhely+tervek

Szerintem keress meg egy építészt, mert ez komoly projektnek ígérkezik. Véletlen ismerek vagy tizet, bármelyik megtervezi neked, akár 3D-ben is, de elektromos tervezőt és statikust neked kell keresned.

Sungoo+Pendrive+teszt

Sungoo elköltözött a házból, így nem tudom megkérdezni a pendrive-okról a véleményét, de szerintem nagy barna szemekkel nézne rám, miközben extrém kitéréssel (jobbra nagyobb szögben) csóválja a farkát. Mindazonáltal, hogy ne legyek kecseg, megírom, hogy nagy megelégedéssel használunk egy 320 gigás Sungoo mobil vinyót és egy 4 gigás pendrive-ot. Tapasztalataim szerint az egyik kurva kicsi, a másik meg ugyanolyan nagy. Legalábbis fizikailag. Ja, a vinyó fekete, a pendrive ezüst, de mégis a fekete a fém és fémszínű a műanyag. Utóbbit sokáig vakargattam, mert nem akartam elhinni, hogy műanyag. De az.

kutyák+helybentartása

12-es sörétes puskát javasolnék, de semmiképp nem madársöréttel. Azt is célszerű szem előtt tartani, hogy a gyöngygolyóval viszont nehéz eltalálni a nagy sebességgel haladó kutyát, így köztes töltényt javasolnék. Bónuszként megemlíteném, hogy a bock elrendezés nekem jobban tetszik, mint a klasszikus lapátcsövű és a zárja is tartósabb.

Ha esetleg a kutya a sajátod, akkor valószínűleg nem akarsz ilyen drasztikus megoldáshoz folyamodni. Próbáld meg a láncot, vagy a kennelt, mindkettővel elég jó eredményt el lehet érni.

Részegek

A Google is hibázik.

esküvői+képek+gyerekekkel

Minden esküvőn vannak gyerekek, tehát ilyen képek is készülnek. Egyébként itt is vannak ilyen képek, de felhívom a figyelmedet a szerzői és szomszédos jogokra. A szomszédos mondjuk engem nem érdekel, meg nem is értem, hogy miért szomszédos, de ha ellopod a képeimet, megkereslek és ráduszítom Mimit.

TB+szám+kereső

A TB szám egy kis kék fecnin van, ne a neten keresd. Szerintem vagy a tárcádban van, vagy abban a fiókban, ahol a bizonyítványokat, keresztleveleket, meg APEH felszólításokat tartod.

aga-tűzhely

Kötőjellel is szar, de külön kell írni.

aga+tuzhely

Te aztán nem adod fel, pedig mindig ez a kurva blog jön elő. Ráadásul mindig rá is kattintasz.

ESKÜVŐ+2008.07.19

Szerintem aznap rengeteg esküvő volt. Vagy az új feleséged nevét akarod diszkréten kideríteni?

all

Kicsit tág lesz ez így. Kicsit konkretizálnád?

nullásgép

Na, ebben kompetens vagyok. Azt tudom mondani, hogy nem érdemes a márkás cuccot megvenni. Több mint tíz éve használok rendszeresen egy Proklipper (ciril betűkkel) márkájú, úgynevezett lengyel piacról (ma már csak kínai van) beszerzett darabot teljes megelégedéssel.

londonba+lehet+e+bevinni+kutyákat

Nem, sajnos London cicáknak van fenntartva. Egyébként elárulok egy titkot, a Google-ben nem kis alakváltó emberek ülnek, hogy válaszoljanak a hülye kérdésekre, az a Matáv tudakozó.

tb+szám

Szerintem Országos Egészségpénztár címszó alatt (www.oep.hu) kapsz választ a kérdésedre. Cipőt a cipőboltból!

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr70602648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vogon 2008.08.13. 16:15:06

Hihetetlennek tartom, hogy senki nem szól hozzá. Én ezen annyit röhögtem, amikor olvastam!

ibi 2008.08.13. 20:56:48

:D :D :D
ez nagyon jó bejegyzés lett!!!
csak most olvasom, mert hetek óta netmegvonáson vagyok mindenféle nyaralások mián

piro 2008.08.13. 21:09:27

komoly fejlesztenivaló van még, mert pina szóra keresve senki sem talált még rátok.

esetleg "instow+pina"

egyébként szétröhögtem magam rajta, ha ez vogon kolleginát vigasztalja.

Haroun 2008.08.14. 10:24:00

Akkor a fejlesztés megtörtént, azzal, hogy bekommentelted. :) Egyébként egy álláskereső oldalon kotorásztam egyszer, de nem találtam semmi érdekeset. Mikor rákérdeztem G-nél, hogy mire keressek rá, azt mondta, hogy pina. Nem jött ki úgy se semmi érdekes. Viszont azóta is ott figyel a legördülő menüben, hogy pina.

vogon 2008.08.15. 22:32:37

Erről az jutott eszembe, hogy amikor itt volt Api, akkor akart venni a sör mellé mogyorót a kocsmában. Mondtuk neki, hogy ezt egyszerű lesz megjegyezni, kérjen egy "pinát".
Valamint még az is eszembe jutott, hogy Népakarat és ...
süti beállítások módosítása