Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.07.09. A szar napja

2008.07.09. 16:23 | Haroun | 1 komment

A hétvégét nálunk töltötték Michael fontos ügyfelei. Egy gyerekképű pasi, meg a nője, aki workaholista, de külsőre lehetne alco is. Vasárnap tettünk egy sétát, és mikor hazaértünk csak azt láttuk, hogy a vendégek a napozószékben olvasgatnak, Michael meg a ház előtt a szennyvízaknában kotorászik vállig. Ez az ember az átgondolt munkavégzés élőszobra. Lehetne egy kicsit szoborabb is, mert akkor nem mozogna. Szóval mint kiderült, a csatorna eldugult, és az esővízgyűjtőbe folyik pillanatnyilag a szar, mivel van egy túlfolyó, ami momentán nem arra folyik túl, amerre kellene. Valószínűleg már elég régóta ez a helyzet, de csak most telt meg annyira, hogy kiöntsön. Szóval az udvaron folyt a szaros víz, Michael ebben kotorászott vállig. Persze mindene szaros volt, de hát nem ez a fontos, hanem a lelkesedés. Úgy tud nekiesni a dolgoknak, hogy az fáj minden épeszű nézőnek, kivéve Harrietet, aki roppant gyakorlatiasnak tartja emberünket. Lássuk hogyan is állt neki megoldani a problémát.

Először is kimeregette az aknából a szennyvizet. Ehhez a legközelebbi vödröt használta, a gyerekek homokozóvödrét. Nyilván a gyerekek soha nem veszik a szájukba a kezüket és nyilván a "munka" végeztével nem rakta el sehova, hanem kint hagyta az udvaron. Hova lehet tenni ennyi szaros vizet? Hát az akna mellé, ahonnan a kapun keresztül kifolyik az útra és valahova el. Hogy mindezt miért? Hát hogy megállapítsa, hogy eldugult. De bazmeg, hát ebből indultunk ki! Megoldásként WC pumpával (!) nekiállt pumpálni a csatornát. Értelme az sok volt, erre legalább rájött, mire teljesen összefröcskölte magát. Ekkor elkezdte bedugni a slagot. Gondoltam végre valami kreatív ötlet, ha a dugulásig bemegy, talán ki lehet mosatni. De nem, csak azt akarta tudni, hogy mennyi slagot tud beszuszakolni egy 200-as PVC csatornába. A megoldás: elég sokat. Végső próbálkozásként kicibálta Ned kalózhajójának az árbócát, hogy majd azzal. Nem mentem le feltenni a kérdést, hogy hogyan fog az befordulni az első könyöknél, gondoltam csak rájön. Rájött, visszarakta a fedlapot, és hívott szakembert. Aki kedden kijött egy kamerával és megnézte, hogy összeroppant a cső, ráadásul a csatorna magánszakaszán, de már a burkolt út alatt, hogy igazán drága legyen.

Michael tevékenységének eredménye? Két kikukázott homokozóvödör, egy üvöltő Ned, akinek megzúzták a szétázott hajóját (a kert végében kötegben állnak a bambuszrudak), szarral bekent ruha (nem melós), meg még az isten tudja mi, mindenesetre ma felfedeztem, hogy a villanykapcsolón is gyanús maszat van.

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr24560721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2008.07.09. 21:59:15

ibi:
azért ez a szar dolog párszor már előjött ott-tartózkodásotok során! (arról nem is beszélve, hogy volt már pontosan olyan is, hogy "a szar napja" :] )

2008.04.11. A birkaszar és a hajnyírás napja
2008.04.19. A szar idő napja
2008.04.21. A hat talicska lószar napja
2008.05.19. A szar napja
2008.06.17. A beszarsz, behugyozol, bőgsz napja
2008.07.09. A szar napja

Figyelek ám! :)
süti beállítások módosítása