Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.07.02. A kalózok napja

2008.07.03. 10:04 | Haroun | 1 komment

Mondjuk nem ma volt, de mindegy, ezt ti úgyse tudjátok. A lényeg, hogy még Londonban kitalálta Ned, hogy neki is kell kalózhajó, olyan, mint amilyen a játszótéren van és meg is építhetnénk Instowban, kartonpapírból.

Szerencsére kartonpapír volt bőven a ház mellett, mert nem dobtam ki a dobozokat, amiben a kerti gazok jöttek. Kettőt már el is használtunk korábban, hogy szintén Ned számára utánfutót készítsünk belőle, mert Anya kijelentette, hogy Londonba nem lehet elvinni annyi cuccot, amennyit szeretne. Következésképpen kellett egy utánfutó. Pontosabban kettő. Egy a pedálos autóhoz, egy meg az Audi mögé. A pedálos autóé még megvan. Madzaggal rögzítettem, ami azért jó, mert mindenki átesik benne. Mondjuk elég nehéz nemet mondani Nednek, mikor az ember elé áll, és mint egy osztályvezető kiosztja a napi munkát személyre szólóan.

Elkalandoztam. Szóval maradt három doboz, amit már eléggé megviselt az időjárás és éppen azon gondolkodtam, hogy kidobom őket a fenébe, mikor újra előjött a kalózhajó dolog, mint munkahelyen a kellemetlen, ámde meg nem oldott feladatok.

Ennek kapcsán egyébként még Londonban megint sikerült elszenvedni egy klasszikus Nedféle megalázást. Miután kiosztotta, hogy a családban kinek mi lesz a feladata a hajón, megkérdezte, hogy hol építjük meg. Mondom a ház mellett, mert akkor könnyű kivinni a vízhez. Erre rámnéz boci szemekkel, és azt mondja: De hát kartonból lesz, az elázik. Kisköcsög, ha kartonból lesz, akkor hogy a tökömbe fog az árbóckosárban ülni egy au-pair?

Ilyen előzmények után rángattam elő három csoffadt dobozt. Elsőként kék nylon vizet helyeztünk el a kiszemelt területen, majd a dobozokat szépen egymás mögé raktam, az elsőt meg egy kicsit átszabtam csúcsosra, aztán kész is a hajó, már csak árbóc kell. Azt meg a virágok mellől szereztem. Kapott még két barom nagy követ ülésnek. Valójában nem ülésnek, ezt csak én mondtam. Azért raktam bele, hogy az egész szakramentumot ne vigye el a szél.

Most ha kinézek, kicsit aggódok, hogy mi lesz, mikor Ned hazajön, mert volt egy kis eső, így az árbóc kicsit agresszíven néz előre cca. 45 fokos szögben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr44549396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mcs · http://paralelart.wordpress.com/ 2008.07.09. 21:46:14

ibi:
:D ó, nagyon jó kis hajó lett, Hangának is tetszene!
a víz meg zseniális :)
süti beállítások módosítása