Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.07.01. Apróságok napja

2008.07.01. 18:21 | Haroun | 2 komment

Igazából semmi egetverő nem történik mostanában, köszönhetően annak, hogy G hétvégén ér rá, én meg nem. A bolt meg nem egy olyan hely, amiről kisregényt lehetne írni, maximum szappanoperát. Írok is néhány epizódot:

Bejön a pacák, lebasz a pultra 5 fontot és azt mondja: "Orange!". Én meg találjam ki, hogy mit is akar. Mikor harmadszorra kérdeztem vissza, hogy mikénehavóna, akkor kinyögte, hogy Orange telefonfeltöltés.

Fizetésnél egy másik faszi azt mondja: Casc away! Megállt a tudomány, nem értettem. Gondoltam, biztos a számlájára akarja iratni, ezért megkérdeztem, de csak mondja, hogy casc away, és itt be is ragadt nála a lemezjátszó, úgyhogy hívtam valami tudóst, hogy ugyan kagylózza már le az őrmester rizsáját. És mit ad isten, igazam lett, tényleg a számlájára akarta iratni az összeget, méghozzá Casc-away Ltd. néven.

Néha jönnek akkora parasztok, hogy még az ekét is behozza. Nagyon kedvesek, csak egyáltalán nem lehet érteni, hogy mit is akarnak.

- Vá ' luv' dá!

- Sorry?

- Vá a luvly dá!

- Oh, yes!

És ehhez 100% felhőzet, csepegő eső, DE kettő órával korábban sütött a nap tíz percig. Tehát már luvly a day.

Teljesen más:

Sungoo döggel dezodorálta magát. Tényleg eltűnt a kutyaszag, a baj csak az volt, hogy dögszagú lett helyette, ezért fürdetésre ítéltetett. Michael meg a "te kutyád" elv alapján fürdetésre. Íme a sokak által sokszor hiányolt kép, Apuka:

 

Meg valamelyik nap átmentünk Appledore-ba, hogy csináljunk pár képet a hajógyár melletti roncstemetőről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr65548396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cseppember 2008.07.02. 10:00:57

Nem hiszed el hogy milyen jól szórakozom ezeken a rövid kis bejegyzéseken :-DDDD Főleg a 'Vá a luvly dá'-n. Látom is a lelki szemeim elött. Bocs, de itthon még még mindig gatyarohasztó :-))

denim 2008.07.02. 11:40:58

Mikor én angolhon főggyére léptem, az első mondat, amit hallottam ez volt: óu bád vádör. és háromszor kérdeztem vissza, mire harmadjára rám hagyta, gondolván, hogy nem tudok angolul (tényleg nem) de aztán ahogy bambultam a megállás nélkül dolgozó ablakmosóra az orrom előtt, megvilágosodtam!
süti beállítások módosítása