Nabizonymindhiábadeazértmégis

Arról szól, ami akkor van, amikor mi nem vagyunk. A körlevelek ideje lejárt?

Szerzők:

Haroun: DPP 0010

Dunedin


Utolsó kommentek

HTML


2008.06.01. A fejlesztés napja

2008.06.01. 15:18 | Haroun | 2 komment

Csak most, csak Önöknek +100 pixel ajándékba! Hát, ezt sikerült idefejleszteni, hogy kicsit szélesebb legyen. Legközelebb már a képek is szélesebbek lesznek. Ja, meg mint angol kiképzésen résztvevő, kiraktam az időjárásjelentés linkjét a bal oldalra. Majd amikor nagy a sírás-rívás, hogy milyen meleg van, akkor csak oda kell kattintani, és megnézni, hogy igen, éppen folyamatban van az a 2000 mm.
Egyébként ma Appledore-ban voltunk, de nem sokat. Visual arts fesztivál van, de nem azért mentünk, hogy megnézzük, hanem hogy műveljük. Van ugyanis arra egy hajógyár, mellette meg az iszapban néhány hajóroncs. Azt szerettük volna lefényképezni. Szépen sütött a nap, ingyenes parkolási lehetőséget is találtunk, igaz a falu túloldalán. Miközben kutyástól a dokk felé sétáltunk, benéztünk a templomba, mert ott is kiállítás van, ami azért jó, mert legalább nyitva van a templom. A kiállított alkotásokat vallásosként értelmeztem: Jézus, Mária, Atyaúristen!
Aztán a jurták közt átvágva (nem tudom hogyan kapcsolódtak a kiállításhoz, gondolom ilyet tudtak olcsón szerezni) elindultunk hajót nézni, de közben annyira beborult, hogy visszamentünk a kocsiért, és azzal kezdtük keresni a roncsainkat. Sajnos erről a partról nem annyira egyértelmű, hogy hol vannak, úgyhogy ideiglenesen visszavonultunk, hogy a Google Earth tanulmányozása után újra támadjunk. Jobban is tettük, mert elkezdett esni az eső. Szóval maradt a blog csiszolgatása, és lehet, hogy megnézem a Star Wars következő részét.
Elállt az eső és még a nap is kisütött, szóval elmentünk sétálni, a krikettpályán túlra, ahol a nyuszik rohangálnak a tehenek közt. Megnéztük útközben a krikettezőket, aztán a nyulakat a réten, majd egy fadarab segítségével rávettük Sungoot, hogy fürödjön meg. Jelen esetben be kellett dobni a faágat a vízbe. Ha arra akartuk volna rávenni, hogy ne fürödjön meg, akkor valószínűleg másként kellett volna használni. Hiába, labrador.


A bejegyzés trackback címe:

https://outhouse.blog.hu/api/trackback/id/tr65497765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KoBuki · http://www.gepsarkany.hu 2008.06.02. 15:46:47

rajottettek mar a krikett szabalyaira? :)
kulonben ez a mozgokep lassan tenyleg epilepsziat okoz..... boorzalmas :)

Haroun 2008.06.02. 17:48:45

Dobni, ütni, futni. Ugyanaz, mint a baseball, csak itt vannak pöckök is. Kb. ennyi.
süti beállítások módosítása